Encara falten molts dies per a Nadal, tants com quadres hi ha a la imatge de la capçalera. Ja han encès els llums dels carrers, hem tret de l'armari gorres, bufandes i guants, i ens quedem bocabadats amb els anuncis de joguines.
Inventeu-vos històries del Pare Noel, dels seus rens, de la fada de l'hivern, del tió, del caganer, de neules i torrons...

viernes, 28 de noviembre de 2008

La llegenda de Murder


Els senyors Homes que vivien a Boston se'n van anar a viure a una urbanització de Murder (Montana).
Durant el viatge, a la ràdio, van sentir que un psicòpata s'havia escapat del manicomi de l'estat de Dakota del Sud, situat al costat de Montana.
Quan portaven un dia i mig de camí i ja començava a fosquejar, van parar a la vora de la carretera, perquè van sentir un soroll al remolc on portaven tots els mobles. En veure que no passava res van aprofitar per quedar-se a dormir.
L'endemà, quan ja estaven arribant a la urbanització de Murder, van sentir a la ràdio que s'havia perdut el rastre del psicòpata.
Mentre els senyors Homes estaven col·locant els mobles van decidir anar guardant la roba dins l'armari, quan van obrir les portes, va sortir el psicòpata, que va enllestir la seva feina sense deixar rastre de les seves víctimes.
Ara ja sabeu la llegenda de Murder, que si no recordo malament volia dir assassinat. Ah, per cert, el psicòpata encara ronda per aquell estat.

Linus Freixenet, Toni Grabulosa, Clàudia Moslares i Andreu Sitjà

No hay comentarios:

Publicar un comentario

i ara, parla tu: