Encara falten molts dies per a Nadal, tants com quadres hi ha a la imatge de la capçalera. Ja han encès els llums dels carrers, hem tret de l'armari gorres, bufandes i guants, i ens quedem bocabadats amb els anuncis de joguines.
Inventeu-vos històries del Pare Noel, dels seus rens, de la fada de l'hivern, del tió, del caganer, de neules i torrons...

viernes, 28 de noviembre de 2008

L'esperit de la biblioteca

Temps era temps, en una biblioteca, hi havia una bibliotecària estimada per tothom. La feina li anava força bé, fins que un dia... una dona va intentar arruïnar la seva vida, volia prendre-li el lloc, però al final no ho va aconseguir.

Per això mateix, la dona va anar una nit a la biblioteca i va matar la bibliotecària a sang freda, sense que ningú sospités d'ella. Al final li van donar el lloc a aquella dona.

L'esperit de l'antiga bibliotecària es va enrabiar molt perquè aquells llibres eren seus i els havia cuidat com si fossin els seus fills.

Una nit, la nova bibliotecària, a punt de marxar de la biblioteca cap a casa, es va trobar la porta tancada amb clau des de fora. No era casualitat, l'esperit havia començat la seva venjança. De cop, uns llibres van caure, es van sentir passes, la nova bibliotecària va anar cap a la prestatgeria, d'on sortien els sorolls estranys, i...

- Aaaaaaaaaaaaaah!!!! -un crit espantós demanant auxili.

Encara s'explica que ni els bombers ni ningú no ha pogut entrar mai més en aquella biblioteca, i encara se senten crits a les nits.

Jan Stunk, Clara Torner, María Vicente, Lau Vila

No hay comentarios:

Publicar un comentario

i ara, parla tu: